kertépítés csináld magad kertépítés – művezetéssel csapatépítő kertépítés gondozás - fenntartás  


   

Kereskedelmi vagy Marketing Team-ek, Fejlesztő csapatok, Projectteamek a piacnak megfelelő tempóval hirtelen jönnek létre, vagy gyorsan cserélődik a létszám. A hatékony munka elengedhetetlen feltétele a csapatmunka, ez viszont közös érdekek és kölcsönös bizalom nélkül nem megy.

A csodaszer: csapatépítés

A csapatépítés klasszikus módszerei amilyen gyorsan jöttek, úgy mentek. Sokan másodjára már nem akarnak tandemugrani, léghajózni, kötélen függeni vagy éppen iránytűvel kavarogni a Bakony rengetegeiben.

A csapatépítéssel nincs baj. Jó az ha együtt a csapat. De nem lehetne valami értelmesebbet? Ami nem feltétlenül arról szól, hogy jól megijedünk aztán meg de jó, hogy van egy csapat? Olyat ami után, azt mondhatjuk: együtt tettünk valami jót?

Ha így éreznének az Ön kollégái is, ajánljuk figyelmébe Parkosítási Projectünket. Önkormányzati , iskolai, óvodai stb. projecteket, melyek pénz híjján nem tudnak létrejönni, Önök segíthetnek összekovácsolódásra váró csapataikkal, megvalósítani.

Mi hozzuk a Projectet, a szerszámokat, a művezetést: Önök emberi erőforrást és pénzt. Máris tehetnek valami komolyat csapatuk épülésével a Közért és Környezetünkért is! Ez a maradandó közös élmény.

Próbálják ki Önök is!
Hívjanak, jövünk!!!